خانه / روغن آرگان / آرگان / درخت روغن آرگان

درخت روغن آرگان

روغن آرگان | شرکت میمیس : درخت روغن آرگان : اَرقان یا آرگان (نام علمی: Argania spinosa) گونه‌ای درخت، بوم‌زاد درهٔ سوس در جنوب غربی کشور مراکش است.

آرگان ۸ تا ۱۰ متر بلند می‌شود و ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال عمر می‌کند. شهرت این درخت به خاطر روغن میوه آن است که مصارف دارویی و غذایی دارد. اثرات روغن آرگان بر پوست:

روغن آرگان (Arganoil) از دانه میوه درخت آرگان (Argan) استخراج می‌گردد. این روغن حاوی مقادیر بسیار زیادی از اسیدهای چرب است که در مقابل عمل اکسیده شدن، بسیار مقاوم تر از روغن زیتون است. همچنین حاوی ویتامین A، امگا ۶ و ۹ نیز است.

به دلیل اسیدهای فراوانی که در آن موجود است PH طبیعی پوست را ذخیره می‌کند و در پوست‌های چرب باعث کم چرب شدن پوست می‌گردد. قبل از استفاده از محصولات آرایشی استفاده از ۱ یا ۲ قطره از این روغن به مدت ۵ دقیقه موج تغییر شگفت‌انگیزی در جذب عالی محصولات آرایشی می‌شود و از ایجاد پینه بر روی پوست پیشگیری می‌کند.

روغن آرگان پوست : به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین A پوست را به خوبی تغذیه می‌کند. آثار پیری را که بر روی پوست نمایان گردیده است بهبود می‌بخشد. اگزما، جوش و جای زخم را ترمیم می‌کند. پوست را مرطوب می‌کند و الاستیته پوست را افزایش می‌دهد در این محصول هیچ‌گونه کلسترولی وجود ندارد.

تهیه روغن آرگان

اثرات بر روی مو:

روغن آرگان مو : بین پولک‌های مو نفوذ می‌کند و مقاومت مو را افزایش می‌دهد. در رشد مو تأثیر بسزایی دارد. به صورت طبیعی به مو آب‌رسانی می‌کند و از وز شدن مو جلوگیری می‌کند.

موهای غیرقابل‌کنترل (وز و خشن) را نرم و لطیف می‌کند. ویتامین E آسیب‌هایی را که به دلیل اتوکشی زیاد، حرارت و اکسیدان کردن مو به مو وارد کرده است را ترمیم می‌کند. به وسیله قرار دادن پروتئین بین ساختارهای مو، قابلیت درمان مو خوره‌های پایین مو را دارد.

شوره شر و خارش پوست سر را درمان می‌کند و نوعی ضد شکنندگی مو محسوب می‌شود.

تهیه روغن آرگان

توضیحات دیگر روغن آرگان :

درخت آرگان که تنها در مراکش و معدود نقاط دیگری در شمال آفریقا یافت می­شود، در سال­های اخیر اهمیت ویژه ای یافته است. از دانه ­های این درخت، روغنی گرفته می­شود که به دلیل خواص شفابخشی که دارد اکسیر طلایی لقب گرفته است.

این روغن به دلیل محدودیت تولید و تقاضای فراوانی که برایش وجود دارد از گران­ترین روغن های جهان است که در دو زمینه ی آرایشی و خوراکی استفاده می­شود

روغن آرگان سرشار از اسیدهای چربی چون اسید لینولئیک است  که حاوی ویتامین E می باشد. خاصیت ضد پیری پوست، مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدان بودن روغن آرگان به سبب وجود این اسیدهاست.

در تحقیقات علمی ثابت شده است که این روغن می­تواند آسیب­های پوستی ناشی از افزایش سن را که موجب از دست رفتن آب پوست و نیز انعطاف­پذیری پوست می­شود، ترمیم کند.

این روغن یک آنتی اکسیدان طبیعی است و می­تواند اکسیژن رسانی درون سلولی را افرایش دهد. این عمل منجربه خنثی شدن رادیکال­های آزاد او و حفظ نرمی بافت­ها می­شود.

همچنین این روغن منبع سرشاری از ویتامین A، امگا 3 و امگا 6 و قدری امگا 9 است.این ترکیبات هم خاصیت آنتی اکسیدانی را افزایش می­دهند هم باعث می­شوند  روغن آرگان فواید کم­ نظیر و شفابخشی برای پوست و مو داشته باشد.

تهیه روغن آرگان



همچنین ببینید

با روغن آرگان میمیس بیشتر آشنا شویم

با روغن آرگان خالص بیشتر آشنا شویم روغن آرگان | شرکت میمیس : روغن آرگان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.